Wissels aan de top in januari 2016?

DONDERDAG, 11 JUNI 2015, 22:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het is niet de eerste keer dat er geschreven wordt dat huidig voorzitter Roger Vanden Stock zal aftreden, en ook nu weer heeft iemand de lont in brand gestoken. Dit keer was het Stéphane Pauwels op zijn eigen website.


De Waalse mediafiguur en sportkenner ziet tekenen dat Vanden Stock in januari 2016 de fakkel overdraagt aan Alexandre Van Damme, één van de belangrijkste aandeelhouders van AB Inbev. Zijn naam is al in 2011 genoemd en duikt steeds vaker op.

Eén van de tekenen is volgens Pauwels dat Vanden Stock nu voorzitter is van de Pro League. Een ander signaal is de aanstellen van Jo Van Biesbroeck die het commercieel-financiële beleid van Anderlecht op zich genomen heeft.

Het origineel bericht bevat natuurlijk de nodige "zou's" en het is niet de eerste keer dat een dergelijk bericht opduikt. De enige die met zekerheid weet wanneer Vanden Stock de fakkel zal overdragen is Vanden Stock zelf en laat die nu niet snel in zijn kaarten kijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.