Fandag op vrijdag 31 juli

VRIJDAG, 12 JUNI 2015, 11:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Even gingen er stemmen op dat de fandag op een zondag zou plaats vinden omdat Anderlecht niet voor de Supercup moet spelen. Maar paars-wit wijkt niet af van de vertrouwde formule en is de fandag dus weer op een vrijdag, 31 juli.


"Onze trouwe supporters zijn op die dag welkom om het hele stadion van hun favoriete ploeg te bezoeken. Er zijn verschillende festiviteiten voorzien, zowel in en rond het stadion, voor fans van alle leeftijden. Jullie lievelingsploeg zal zoals gewoonlijk ook die dag voorgesteld worden. De spelers zullen de tijd nemen voor de traditionele handtekeningensessie", staat er te lezen op de officiële site.

"De directie van Sporting wil ook benadrukken dat de RSCA Fan Day een feestelijke gelegenheid is, door de club georganiseerd en aangeboden aan de supporters, maar dat de omwonenden gerespecteerd dienen te worden. Verder willen we nog meegeven dat het evenement enkel zal plaatsvinden in en rond het Constant Vanden Stockstadion. Supporters hoeven zich dus in geen enkel geval naar het opleidings- en trainingcentrum in Neerpede te begeven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.