Blessureleed bij Anderlecht

VRIJDAG, 9 SEPTEMBER 2005, 00:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Laurent Delorge zit met een contractuur in de lies opgescheept en hoopt vandaag individueel te hernemen. Vanden Borre hield het bij recuperatietraining wegens een trap op het scheenbeen, pijnlijk maar zonder erg.

Wilhelmsson trainde, ondanks hinder aan de adductoren, mee met de groep. Tihinen raakte niet tijdig terug uit Finland waar hij tegen Macedonië de derde treffer voor zijn rekening nam. Ehret, Gerk, Legear,Mitu, Peersman, Tiote, Traore en Van Steenberghe spelen vandaag met de invallers.

De Hongaar Roland Juhasz werd tijdens de match aangetrapt door Ibrahimovic terwijl er naar verluidt geen bal in de buurt was en werd tijdens de rust gewisseld met een hoofdwonde. Na wat uitlopen vertrok Juhasz gisteren naar het ziekenhuis, want de verdediger vreesde een hersenschudding.

Vincent Kompany stelde na de training dat hij nog lichte hinder ondervond aan de rug, maar Moeskroen komt niet in gevaar. Serhat Akin onderging een echo wegens een verrekking in de bil en blijft wel een vraagteken voor zaterdag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.