Chelsea - Anderlecht: eerste voorbeschouwing

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2005, 08:28 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trainer Franky Vercauteren wil aan niemands neus hangen hoe zijn ploeg er zal uit zien. Dat Pär Zetterberg er net als in Praag tegen Slavia naast zal vallen, lijkt hoogstwaarschijnlijk.

Mark De Man verving de Zweed zaterdag al tegen Moeskroen en stond ook tegen Praag in de basis. Akin werd wellicht gespaard zodat hij naast Jestrovic zal komen te staan.

"Een mannetje meer op het middenveld als versterking? We zullen tegen de beste ploeg van Europa wellicht in elk compartiment van de ploeg een mannetje meer kunnen gebruiken", aldus Vercauteren die zich terecht met genoegen in de rol van underdog nestelt. "Ik hoop dat we er een goede wedstrijd spelen. Dat ze kwalitatief beter zijn, weet iedereen. Voor mij is Chelsea de toekomstige winnaar van de Champions League."

Mogelijk elf: Zitka, Vanden Borre, Kompany of Juhasz, Tihinen, Deschacht, Wilhelmsson, Vanderhaeghe, De Man, Goor, Serhat en Mbo Mpenza.

Ook Proto, Zetterberg, Jestrovic, Zewlakow, Baseggio, Hasi, Pujol en Delorge stappen om 10 uur op het vliegtuig. Lovre valt uit de groep weg, Mitu is nog onvoldoende fit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.