Jestrovic stelt zich vragen bij het rotatiesysteem

DINSDAG, 27 SEPTEMBER 2005, 17:03 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Nenad Jestrovic rekent tegen Real Betis op een basisplaats. "In een Anderlecht dat wil winnen, moet ik altijd in de ploeg staan", zegt hij in de kranten. De spits is het rotatiesysteem al beu.


Jestrovic bleef tegen Lierse 90 minuten op de bank. "Rotatie kan een goede zaak zijn voor middenvelders en verdedigers, maar voor keepers en spitsen werkt het averechts. Wij hebben vertrouwen nodig om optimaal te presteren", klinkt het.

"Ik speelde vorig seizoen wegens mijn armbreuk maar twee matchen in de Champions League. Ik wil nu schitteren en daarom moét ik spelen tegen Real Betis"

Nenad Jestrovic meent dat de wedstrijd tegen Betis een sleutelmatch wordt. "We kunnen ze verslaan, maar collectief zit het momenteel niet goed bij ons. De spitsen staan te vaak op een eiland."

"Er is te weinig penetratiekracht vanaf het middenveld", vindt Jestrovic. "Men zegt dan dat ik niet in vorm ben, maar dat klopt niet. Vaak word ik na 55 minuten gewisseld, maar hoe vaak scoorde Van Nistelrooy niet in blessuretijd?"

"Had ik geweten dat Anderlecht ook nog Pujol zou halen, had ik aangedrongen me naar Monaco te laten gaan. De ex-coach, Didier Deschamps, belde me deze zomer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.