Frutos en Chen: het vervolg...

DINSDAG, 11 OKTOBER 2005, 11:13 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

"Nicolas Frutos is met zijn 1,93m zowat de kloon van Jan Koller." Dat zegt Herman Van Holsbeeck. De Anderlecht manager keerde enhousiast terug uit Argentinië.


"We volgen Frutos al verschillende maanden. Hij staat op 1 wat onze voorkeur voor de spitspositie betreft. De onderhandelingen zijn volop aan de gang. De zaak is nog niet rond, maar het gaat de goede kant uit", zegt hij.

"Het zal ons wat geld kosten. De prijs bedraagt tussen de twee en drie miljoen euro. Maar voor zo'n speler die in 2006 einde contract is, is dat redelijk."

Nicolas Alejandro Frutos komt in januari dus wellicht naar het Astridpark, maar manager Herman Van Holsbeeck zegt er nog andere talenten gezien te hebben: "Ik ben serieus onder de indruk."

"Johan Boskamp had me al eens gezegd dat we absoluut eens ginds moesten gaan kijken. Ik kan zijn voorliefde voor het Argentijnse voetbal en de opleiding van daar nu best begrijpen", klinkt het.

Als Frutos komt, heeft Anderlecht spitsen zat. Van Holsbeeck: "In november wordt de kern geëvalueerd. Niemand moet weg, maar voor het seizoen 2006-07 moeten we rekening houden met vertrekkers"

Herman Van Holsbeeck bevestigt ook de interesse voor de Chinees Tao Chen (20). "We hebben al een goed beeld van hem", zegt hij.
"Zowel sportief als commercieel kan Chen een goudhaantje worden. Ik wacht nu op een seintje van zijn zaakwaarnemer Dirk De Vriese om de onderhandelingen voort te kunnen zetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.