Frutos komt om te tekenen

WOENSDAG, 19 OKTOBER 2005, 13:21 - smette
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdagavond is de Argentijn Nicolas Alejandro Frutos te gast in het Constant Vanden Stock-stadion voor de CL-match Anderlecht-Liverpool. "Hij komt om te tekenen", zegt zijn vader Oscar.


"Ik begrijp niet dat er nog twijfel bestaat". "Denk je echt dat Nicolas met zijn zaakwaarnemer en zijn advocaat naar Europa zou afreizen om uiteindelijk geen contract te tekenen?"

"Hij zal er uitgebreide medische tests ondergaan. Het is enkel nog de vraag of "Nico" vanaf november of pas in januari voor Anderlecht zal voetballen."

Dat de transfer van Nicolas Alejandro Frutos van Independiente naar Anderlecht al in kannen en kruiken is, willen ze in Brussel niet gezegd hebben.

"Het is een ingewikkeld dossier", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "In Argentinië kunnen spelers eigendom zijn van een privé-persoon, zoals in het geval van Frutos. Er moet dus niet alleen een akkoord zijn met Independiente maar ook met die privé-persoon."

De privé-groep "Comparada" zou de helft eisen van de transfersom. Die bedraagt om en bij de 2,5 miljoen euro. "Als dat maar goed komt", zucht Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.