Hoe gaat het met Vincent Kompany?

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2005, 08:58 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Er is ondertussen al heel wat inkt gevloeid over de rugblessure van Vincent Kompany. Keer op keer haalt hij de deadlines niet die hem gegeven worden. Wat is precies het probleem en wanneer komt hij terug?




Toen hij uitviel bij de Rode Duivels tegen San Marino werd algemeen aangenomen dat het maar een kleine blessure was door een slecht bed en kon hij 3 dagen later weer spelen. Na een kwartier in die volgende match moest hij echter alweer naar de kant en begon het problematisch te worden.
De dokters hadden het over een hernia of over een afwijking die bij 90% van de mensen voorkomt, maar Kompany geraakte er maar niet voldoende van hersteld om bij de groep te hervatten.
Talrijke specialisten hebben zich al gebogen over de zaak-Kompany maar er lijkt nog geen licht aan het einde van de tunnel te zijn. Volgens sommigen gaat het cliché "eens rugpatiënt, altijd rugpatiënt" hier op en zal hij dus nooit volledig verlost geraken van dat rugletsel. Anderen beweren dat hij over een paar weken terug kan spelen want dat hij gewoon veel rust nodig heeft. Die rust kan hij natuurlijk niet nemen want hij moet blijven trainen, weliswaar op zijn eigen tempo.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.