Vanden Borre krijgt uitnodiging van Inter

ZATERDAG, 22 OKTOBER 2005, 10:41 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre kreeg een uitnodiging van Inter Milaan in de bus. Hij mag volgende week een wedstrijd van Internazionale bijwonen in het prestigieuze San Siro-stadion.


Maar door het drukke programma van de Brusselaars is het nog niet zeker of Vanden Borre op dit aanbod zal kunnen ingaan. De Italiaanse club is al een tijdje geïnteresseerd in de jonge verdediger, die maandag 18 wordt. Inter zou zes miljoen euro willen neertellen en hem volgens seizoen tijdelijk aan een andere club uit de Serie A uitlenen.

Intussen doet Anderlecht alle moeite van de wereld om de Rode Duivel toch langer in Brussel te houden. Ze willen hem een nieuw contract tot 2009 laten tekenen, waardoor hij 700.000 euro per jaar zou verdienen. Ze beloven hem ook een plaats op het middenveld in de toekomst. Ook Ajax en Tottenham zijn geïnteresseerd in Vanden Borre, maar brachten nog geen bod uit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.