"Ik volg Anderlecht alleen op Teletekst"

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2005, 17:26 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Tristan Peersman is tegenwoordig pas de vierde doelman van Anderlecht. Maar de ex-international relativeert zijn situatie goed: "Ik amuseer me meer dan de anderen."

Het is akelig stil rond Tristan Peersman. Sinds de komst van Silvio Proto is de doelman, vorig seizoen nog even titularis, pas de nummer vier van Anderlecht. Het Nieuwsblad zocht hem op.

"Ik beken dat ik 's morgens soms moeilijk uit mijn bed kom", geeft Peersman toe. "Ik heb het gevoel dat niemand bij Anderlecht nog op mij rekent."

Maar te veel klagen wil de 26-jarige keeper niet. "Ik heb een contract en de club betaalt me nog correct. Ik ga niet zitten grienen."

"Maar de groep sluit me niet uit. Het enige verschil is dat ik zonder stress leef. En dat bevalt me. Ik amuseer me meer dan de anderen. Er zijn mensen die meer problemen hebben dan ik, hoor."

Tristan Peersman (26) geeft toe dat hij Anderlecht niet meer op de voet volgt. "Ik heb nog geen enkele wedstrijd gezien dit seizoen", zegt de doelman. "Coach Frankie Vercauteren begrijpt niet dat ik niet naar het stadion kom. Maar dat doet gewoon te veel pijn. Ik kijk zelfs niet naar matchen op tv. Ik volg de wedstrijden via Teletekst."

Peersman krijgt misschien heel binnenkort de buitenlandse transfer waar hij op hoopt. Johan Boskamp informeerde om hem naar Stoke City te halen. Anderlecht stalde ook al Junior en Martin Kolar bij de Engelse tweedeklasser.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.