RSCA zoekt controleurs, stewards en surveillanten

DINSDAG, 11 OKTOBER 2005, 21:39 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Om het goede verloop van de wedstrijden te verzekeren doet RSC Anderlecht beroep op mensen die zich ten dienste willen stellen van de club. Zo dienen er op wedstrijddagen verschillende functies ingevuld te worden.

Let wel, het uitoefenen van één van deze functies houdt in dat u niet als supporter naar de wedstrijd komt, maar wel als medewerker van de club.

D.w.z. dat u ook niet met zekerheid de wedstrijd zal kunnen volgen, naargelang de taak die u zal opgelegd worden. Om in aanmerking te komen voor één van deze functies, dient u steeds beschikbaar te zijn vanaf 18 u (of 2 uur voor aanvang van de wedstrijd) en dit zowel tijdens de week als in het weekend. Voor elk van deze functies is een vergoeding voorzien.

Indien u interesse toont voor één van deze jobs, kan u contact opnemen met Yvan Robijn op tel. 02/5294067 of via email [email protected].

Hieronder vindt u de in te vullen functies met hun taakomschrijving.

Controleur - toezichter:

Als toezichter doet u de controle van de ingangsticketten. D.w.z. dat u nakijkt of de persoon die zich bij u aanmeldt, beschikt over een geldig ticket en zich aan de correcte ingang bevindt.

Ook parkeerwachters vallen onder dit statuut. Zij dienen echter vroeger aanwezig te zijn.

- Plaats in het stadion : aan de ingangen.
- Duur van uw prestatie : 2 uur voor aanvang wedstrijd tot 10 minuten voor einde wedstrijd (tijdens wedstrijd afwisselende permanentie aan ingang met collega’s).

Steward:

Als steward bent u verantwoordelijk voor een bepaald vak in het stadion. U dient erop toe te kijken dat enkel personen met een ticket voor uw vak zich in uw vak bevinden. Bij eventuele vragen of meningsverschillen dient u tussenbeide te komen. Om de functie van steward uit te oefenen dient u eerst een aantal maanden stage te lopen als surveillant, waarna u de kans krijgt steward te worden na het volgen van een cursus.

- Plaats in het stadion : ingang vak.
- Duur van uw prestatie : 2 uur voor aanvang wedstrijd tot aan het einde van de wedstrijd.

Surveillant:

Als surveillant hebt u dezelfde taak als de stewards. Aangezien u echter nog niet gediplomeerd bent, dient u voor elke interventie de hulp van de steward(s) in te roepen.

Soms zal u een controleur dienen te vervangen aan de ingang, waarna u zich bij aanvang van de wedstrijd naar uw vak begeeft, waar u de stewards gaat vervoegen.

- Plaats in het stadion : ingang vak.
- Duur van uw prestatie : 2 uur voor aanvang wedstrijd tot aan het einde van de wedstrijd.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.