Pär Zetterberg waarschuwt zijn ploegmaats

ZATERDAG, 29 OKTOBER 2005, 12:22 - smette
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg steekt zijn onvrede na het gelijkspel van Anderlecht tegen Sporting Lokeren niet onder stoelen of banken. De paars-witte kapitein waarschuwt zijn ploegmaats.


Het puntenverlies na de twee-twee in Lokeren zit de Zweed duidelijk hoog. "Als we zo blijven spelen worden we geen kampioen", klinkt het.

"Ik ben echt ontgoocheld. Met alle respect voor Lokeren, maar hier mogen we nooit punten verliezen. Dit was misschien wel onze beste uitwedstrijd van het seizoen. We tikten de bal goed rond en de combinaties liepen vlot."

"Een grote ploeg moet echter ook de nul kunnen houden. Het zo weggeven mag niet. We krijgen goals tegen die er gewoon nooit mogen ingaan".

Zetterberg is vooral de tegengoals op stilstaande fasen beu. "Daar lieten we het weer afweten. We trainen er nochtans op, maar je moet in de match ook geconcentreerd blijven als het moment daar is. Er moet korter gedekt worden."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.