Baseggio: "Ik word nerveus"

DINSDAG, 22 NOVEMBER 2005, 11:20 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio zit bij Anderlecht volledig op een dood spoor. Tegen Geel mocht hij eindelijk nog eens zijn opwachting maken in het basiselftal, maar na zijn mindere prestatie lijkt hij het nu volledig verkorven te hebben.


Hij zat niet in de 21-koppige kern die opgeroepen was tegen Westerlo, en manager Herman Van Holsbeeck verklaarde al dat het tijd wordt dat hij eens in de spiegel kijkt. "Ik weet dat de fout misschien bij mezelf ligt", verklaart de middenvelder nu. Al ben ik ook slachtoffer van de bekeruitschakeling. Ik word nerveus, want het brandt echt om te spelen. Ik heb erg veel honger", beweert hij.

"Nu zal ik er alles aan doen om te vertrekken. Ik moet spelen. Als ze me kwijt willen, moeten ze me dat maar in het gezicht zeggen. Elk team spreekt mij momenteel aan, ook Charleroi. Al kan Anderlecht nog zeker tot de winterstop volledig op mij rekenen. Ik heb alleszins geen tijd meer te verliezen", aldus Baseggio.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.