De Boeck: "wij wilden de match spelen"

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2005, 18:44 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Wegens hevige sneeuwval wordt er zaterdag niet gevoetbald. De afgelasting van Standard-Anderlecht komt misschien niet ongelegen voor paars-wit, dat in een slechte periode zit. Toch hadden de spelers graag de wedstrijd gespeeld.


Anderlecht ging op afzondering voor de clash, maar hoeft dus niet af te reizen naar Luik.

Vervelend of niet? "Daar moet ik niet lang over nadenken", zegt assistent-coach Glen De Boeck. "Wij wilden deze match graag spelen. Iedereen was erop gebrand om een knalprestatie neer te zetten. Wij springen dus niet bepaald een gat in de lucht. We zijn net terug uit afzondering, de spelers krijgen nu een weekend vrijaf."

Ook in Luik is de ontgoocheling groot over de afgelasting van Standard-Anderlecht.

"In het bijzonder omdat we zeker hadden kunnen spelen op ons veld", zegt hulptrainer Stéphane Demol.

"Vanochtend stonden er 40 à 50 mensen klaar om ons veld sneeuwvrij te maken. Er had zeker kunnen gespeeld worden, maar de bond besliste er anders over."

"Dit is teleurstellend. We hadden ons goed voorbereid op deze wedstrijd en waren er klaar voor. Ik ga ook niet onder stoelen of banken steken dat dit misschien geen slecht moment was om Anderlecht te treffen", besluit Demol.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.