Boskamp op weg naar Anderlecht

DONDERDAG, 2 FEBRUARI 2006, 10:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens insiders is het duidelijk wie de opvolger van Franky vercauteren wordt: Johan Boskamp. De 57-jarige coach ligt nog onder contract bij Stoke City, maar dat kan geen obstakel vormen.


Volgens betrouwbare bronnen zal het niet lang meer duren voor Boskamp zijn rentree maakt. Hij ligt nog wel onder contract bij de Engelse tweedeklasser Stoke City, maar een conflict met hulptrainer Jan De Koning en sportief directeur John Rudge deed hem besluiten in juni 2006 op te stappen. "Iedereen weet dat ik mijn contract heb opgezegd", aldus Boskamp, die ook aangaf dat hij naar België terugkeert.

Bij Anderlecht houden ze echter de rangen gesloten. "Anderlecht bezig met Boskamp? Compleet uit de lucht gegrepen", zegt manager Herman Van Holsbeeck. Ook Johan Boskamp ontkent. "Het liefst van al zou ik me met scouting bezighouden", klinkt het. "Maar in het voetbal kan het snel gaan. Mij zal je niet horen zeggen dat ik nooit meer trainer van Anderlecht word. Ik zou er in elk geval met een schone lei kunnen beginnen, want de enige speler die ik nog ken, is Zetterberg."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.