Concerten op Anderlecht?

VRIJDAG, 3 FEBRUARI 2006, 09:32 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

RSC Anderlecht wil een centje bijverdienen en denkt er aan om zijn stadion ter beschikking te stellen voor rockconcerten. "Rock bij Vanden Stock", meldt de krant De Morgen.


"Uiteraard stellen we ons veld niet zomaar ter beschikking. We willen op die manier iets extra verdienen, vooral buiten het seizoen. Tussen twee wedstrijden in, is onmogelijk. Maar we beschikken over alle nodige infrastructuur en de zichtbaarheid is uitstekend voor popconcerten", zei ex-manager Michel Verschueren.

Maar is er ook interesse uit de muziekindustrie? Conncertorganisator Herman Schueremans heeft zo zijn twijfels: "Voor openluchtconcerten is het stadion iets te klein en het veld afdekken kost ook handenvol geld."

Verschueren denkt aan één of twee popconcerten per jaar in Anderlecht. "Er zijn al gesprekken geweest met die man uit Maastricht, hoe heet hij ook weer? André Rieu?", zegt hij.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.