Bart Goor: "Dikke pluim voor het publiek"

ZONDAG, 5 FEBRUARI 2006, 12:15 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met een knappe spetter zette Bart Goor het Constant Vanden Stock stadion reeds tijdens de openingsfase in vuur en vlam. Met maatje Pär Zetterberg zou Goor nadrukkelijk het verkeer bepalen in de centrale as.


Na de rust dompelde Goor Genk in een diepe rouw na een knap ingestudeerd vrijschopnummertje.

"We speelden heel goed. Een dikke pluim voor het publiek. Door zo'n achterban kan je als ploeg veel meer. We hebben trouwens op een schitterende manier gewonnen: simpel, met veel inzet. Het balverlies dat we mochten lijden gebeurde vooraan, niet langer achteraan. Voor mij deed het deugd zelf 2 keer te kunnen scoren, maar vooral de winst voelt lekker aan. Ik ben blij dat Anderlecht alle kritiek nu heeft kunnen weerleggen."

Ook Zetterberg was opgelucht na de overwinning: "Dit moeten we elke week kunnen brengen. We begonnen prima en acteerden 85 minuten lang op een hoog niveau. Het doelpunt dat we slikten was dan nog een domme goal. Ach, vooraf wisten we dat we een resultaat konden neerzetten. En we sprokkelden niet alleen kansen uit stilstaande fases! Waarom we dit seizoen niet eerder op deze manier konden spelen? Dat heeft met vertrouwen te maken. En nu hebben we getoond dat we zeer goede matchen kunnen spelen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.