Marius Mitu is ongelukkig in Anderlecht

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2006, 11:42 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Marius Mitu beklaagt zich zijn transfer: "Ik ben ongelukkig bij Anderlecht. Ik verlies hier een jaar van mijn loopbaan. Deze situatie werkt echt op mijn zenuwen", klonk het. De middenvelder speelde nog maar 113min dit seizoen.


"Ik zou graag mijn talent tonen aan de club, maar krijg hier geen kans toe. Ik toon mijn teleurstelling niet, maar word er moedeloos van. Dit is een zeer frustrerende situatie voor mij", ging hij verder.

"Afgelopen weekend heb ik mijn moeder laten overkomen uit Roemenië. Mijn ploegmaats weten er niks van, enkel mijn vriendin. Vercauteren zegt dat ik mij nog moet aanpassen, maar dat duurt nu al zo lang... Als hij vindt dat ik hier niet pas, kan hij dat best rechtuit zeggen, zodat ik een andere club kan gaan zoeken."

"Zetterberg houdt er binnenkort mee op, maar dat opent geen perspectieven. De club zal een vervanger zoeken die veel duurder is dan mijzelf. Dus die speler zal dan ook moeten spelen", sprak de ontgoochelde Roemeen.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.