Reacties na de stadsderby

ZATERDAG, 18 FEBRUARI 2006, 00:01 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Na afloop van de match tegen Brussels was iedereen het er over eens dat Anderlecht een oververdiende overwinning behaalde. Hieronder kan u de reacties vinden van o.a. De Boeck, Zetterberg, Vanden Stock, Vercauteren en Wilhelmsson:


Glen De Boeck:

"Ik heb de kansen geteld: we hadder er liefst 21. Ongelofelijk. Dat je dan maar met 2-0 wint is een beetje ontgoochelend, maar we speelden agressief in de duels, we speelden een fantastische wedstrijd. Alles zat erin, alleen scoorden we iets te weinig."

Pär Zetterberg:

"Je ziet dat we met meer vertrouwen spelen. De bal gaat beter rond dan een maand geleden, niemand verstopt zich nog. Deze zege dragen we op aan Marius Mitu en Laurent Delorge, 2 schitterende mensen! Het is voor ons allen een moeilijke toestand."

Franky Vercauteren:

"We speelden niet slecht, maar de rust en kalmte voor doel ontbraken bij ons.

Christian Wilhelmsson:

"Ik kreeg veel ruimte, daardoor kon ik af en toe een truukje bovenhalen. Als we zo blijven spelen als team, wordt het voor onze concurrenten heel moeilijk om ons van de titel te houden."

Roger Vanden Stock:

"Het is goed dat we een zware dag op deze manier hebben kunnen afsluiten."

Patrick Nijs (Doelman van Brussels):

"Dit heb ik nooit meegemaakt, ook niet bij de jeugd! We hebben veel kansen weg gegeven, Anderlecht was gewoon superieur. Voor het zelfde geld hou ik de 0 en gaan we hier nog met een punt naar huis, maar goed, als het 7 of 8-0 was mochten we niks zeggen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.