Komst Buffel onwaarschijnlijk

DINSDAG, 21 MAART 2006, 16:46 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moet niet dromen van Thomas Buffel als opvolger van Pär Zetterberg. De Rode Duivel voelt zich prima in zijn vel bij de Rangers en wil nog een tijdje voor de Schotse club voetballen.


Buffel was gevleid door de interesse van Anderlecht. Hij zag het als een erkenning voor zijn prestaties. Maar: "In Glasgow heb ik nog een contract tot 2009. Een andere club is nu niet aan de orde. Ik heb mij ontplooid bij de Rangers. Zowel op als naast het veld is het een plezier om voor de club te spelen. En ik vind het leven hier erg aangenaam", klonk het.

Ook de Rangers zelf laten Thomas Buffel niet gaan. Coach Alex McLeish weet wat Buffel waard is: "Hij heeft erg veel invloed op het elftal. Buffel kan net dat tikkeltje extra teweegbrengen binnen de ploeg. Op dit moment verkeert hij in bloedvorm. Hij moet heel wat op de schouders dragen, maar dat verwachten we ook van hem. Hij lijkt erg gelukkig hier."

Ook financieel lijkt Anderlecht niet genoeg te kunnen bieden. Buffel is 6 miljoen waard en verdient anderhalf miljoen euro bij de Glasgow Rangers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.