Reacties na de topper tussen Anderlecht en Brugge

ZONDAG, 26 MAART 2006, 16:32 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Na de partij waren er uiteraard veel gelukkige reacties in het Anderlecht kamp. "Ik moet het team feliciteren. Mijn plan werd goed uitgevoerd", opende Anderlecht coach Franky Vercauteren bij Sporza Radio.


Franky Vercauteren: "We hebben heel goed gespeeld, in de eerste helft zelfs nog iets beter dan na de rust. Voor de rust verbruikten we veel energie, daardoor moesten we een beetje achteruit en hebben we wat halve kansen weggegeven. Maar dat is normaal, we vingen dat op met enkele wissels. We zijn nog geen kampioen. Laten we met de voetjes op de grond blijven en wekelijks deze prestatie herhalen. Brugge heeft nu een zware mentale klap gekregen..."

&llt;b>Yves Vanderhaeghe: "De champagne vandaag is voor Frutos. Hij is alomtegenwoordig, houdt de bal goed bij en scoort twee keer. Het is onvoorstelbaar. Mathematisch is de titel nog geen zekerheid, maar mentaal moet deze zege ons sterken. We moeten geconcentreerd en met dezelfde mentaliteit blijven spelen. Nu een dag genieten en vanaf dinsdag weer hard werken."

Roger Vanden Stock: "Het is een verdiende zege van een team dat heel afhankelijk is van Frutos. De Argentijn is een formidabele aanwinst. Ons samenspel was schitterend. Proficiat aan onze technische dienst en de recrutering. Ik ben heel blij vandaag, maar wil bescheiden blijven."

Glen De Boeck: "Het was een sterk collectief. Iedereen kende zijn opdracht. Als iemand in de problemen geraakte, kwam er meteen iemand helpen. Zo hoort het, zo moet het elke week zijn."

Pär Zetterberg: "Goeie match van ons, we waren beter dan Club. De organisatie stond er vanaf de eerste minuut. In de tweede helft zakten we iets te ver terug en koos Club voor lange ballen. Maar we corrigeerden dat en vanaf dan waren de problemen weer wat minder groot. Voor Club wordt het nu heel moeilijk, maar wij zijn er ook nog niet. Als we volgende week in eigen huis verliezen van Lokeren telt deze overwinning niet meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.