Van Damme op weg naar Anderlecht

VRIJDAG, 31 MAART 2006, 04:23 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme kwam zelf met het nieuws naar buiten in Gazet van Antwerpen: "Ik heb met Vercauteren en Van Holsbeeck gesproken. Ik zou het fantastisch vinden als de overgang zo snel mogelijk afgerond wordt."


De 22-jarige linksachter is eigendom van Southampton maar wordt uitgeleend aan het Duitse Werder Bremen. Anderlecht zal dus een afkoopsom moeten betalen maar de vraagprijs van Southampton is niet bekend.

"Aangezien Van Holsbeeck nu voor tien dagen in Zuid-Amerika zit, zullen we pas over twee weken meer weten. Anderlecht zou een nieuwe start voor mij betekenen. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen. Ik ga zelfs geen vakantie nemen, ik wil doorwerken om mijn spieren te versterken. Of Club Brugge geïnteresseerd is? Club is op de hoogte van de ontwikkelingen, maar momenteel ligt Anderlecht voor. Ik was trouwens als 10-jarige nog even supporter van Club geweest, maar je weet hoe dat gaat als je klein bent. Dan sta je achter de ploeg die dat jaar alles wint."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.