Serhat: "Al verschillende aanbiedingen"

VRIJDAG, 7 APRIL 2006, 13:06 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het is onduidelijk of Serhat Akin volgend seizoen de paarswitte kleuren nog zal verdedigen. Als Anderlecht de titel binnenhaalt, is dat alvast een pluspunt voor de spits. "Ik wil elk jaar de Champions League spelen", beweert hij.


"Als Anderlecht de CL haalt, dan ga ik niet kiezen voor een club uit de middenmoot", aldus Serhat. "Maar ik heb ook verschillende aanbiedingen van clubs die in de running zijn voor de Champions League. Pas na het seizoen zal ik een beslissing nemen", zegt hij zelf.

Dat zijn maatje Christian Wilhelmsson waarschijnlijk vertrekt, vindt hij jammer. "Het is mijn boezemvriend geworden. Het zou geweldig zijn om naar dezelfde club te vertrekken, daar fantaseren we vaak over", reageert de spits. Over de wedstrijd van vanavond gaf hij nog het volgende mee: "Charleroi wordt moeilijker dan Standard. Als we vanavond winnen, worden we kampioen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.