Ziekenboeg overvol

DINSDAG, 11 APRIL 2006, 23:38 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wordt de laatste tijd getroffen door opvallend veel blessureleed. Niet alleen Nicolas Frutos werd vandaag behandeld, maar ook heel wat andere spelers kwamen niet aan trainen toe.


Frutos kreeg vandaag verzorging en gaat donderdag op bezoek bij ploegarts Huylebroeck. Die zal zijn meniscusblessure evalueren. Ook Serhat Akin ondervond pijn in de kuit en bleef binnen voor verzorging. Oleg Iachtchouk wordt nog altijd gehinderd door een hamstringblessure. Het is nog onzeker of hij de match van vrijdag tegen Westerlo zal halen. Beter nieuws was er voor Mbo Mpenza. Hij kon de training bijna volledig afwerken en lijkt dus fit te raken voor de komende wedstrijd.

Zoals gemeld had Christian Wilhelmsson drie hechtingen nodig in het rechterbeen. Daardoor zag ook hij de groepstraining aan zijn neus voorbijgaan. En het lijstje van geblesseerden is nog lang niet volledig. Jonathan Legear voelde zich vandaag wat ziek en mocht naar huis gaan. Bovendien verstuikte Lamine Traoré tijdens de teambuildingsessie aan de kust zijn enkel, daardoor bleef zijn programma beperkt tot een individuele training.

En de kust maakte nog meer slachtoffers. Tijdens een oefenwedstrijdje op het strand kreeg Michal Zewlakow een trap op de knie waardoor ook hij moest binnen blijven. Silvio Proto, ten slotte, kreeg tijdens de oefensessie een voet tegen de tanden. Toch lijkt dit al bij al nog mee te vallen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.