Kolar: "Anderlecht is de club van mijn hart"

VRIJDAG, 14 APRIL 2006, 12:09 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond vindt de match tussen Anderlecht en Westerlo plaats. Voor één speler wordt het alvast heel speciaal: Martin Kolar. De Tsjech is nog in paars-witte loondienst, maar speelt tot het eind van het seizoen voor Westerlo.


De 22-jarige flankspeler laat er in elk geval geen twijfel over bestaan: "Ik droom er van om deze zomer terug te keren naar het Astridpark. Anderlecht is en blijft de club van mijn hart", reageert hij. "Dat ik nu weer naar het Vanden Stock stadion mag afzakken, voelt aan als thuiskomen. Stiekem hoop ik natuurlijk dat de Anderlecht-fans mijn naam scanderen. Dan krijg ik gegarandeerd kippenvel."

"Wat ik vandaag doe als ik de kans heb om voor Westerlo te scoren? Dan trap ik die binnen, natuurlijk. Maar geloof me, veel plezier zal het me niet doen", vertelt de Tsjech veelbetekenend. Over zijn mislukt Engels avontuur wil hij weinig kwijt. "Ik ben goed gestart, maar dan voelde ik dat de trainer niet meer in mij geloofde. Ach, Boskamp is maar een windbuil. Maar dat neemt niet weg dat ik ook fouten heb gemaakt."

Kolar heeft nog een contract tot 2008 en wil zich zeker nog bewijzen bij Anderlecht. "Ik heb er mooie tijden beleefd en hoop op een tweede kans. Ehret en Grégoire zijn vertrokken. Het is geen schande om de doublure te zijn van Bart Goor. Hij heeft een indrukwekkend palmares. Wat ik doe als Anderlecht spelers bijkoopt voor mijn positie? Geen flauw idee..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.