D'Onofrio: "Anderlecht is favoriet"

DINSDAG, 18 APRIL 2006, 12:06 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Vrijdag staat de topper tussen RSCA en Standard op het programma. Standard trainer D'Onofrio noemt paars-wit de favoriet: "Anderlecht heeft tien keer meer talent. Ze spelen bovendien thuis en zijn dus quasi onklopbaar."


In Brussel houdt men de druk af. "We doen er alles aan om de druk uit het stadion te bannen", legt manager Herman Van Holsbeeck uit. "De spelers moeten in perfecte omstandigheden kunnen toeleven naar deze kapitale match. Daarom geldt er vanaf woensdag ook een persstop."

Eén van de hamvragen in de aanloop naar de topper is of Anderlecht vrijdag met of zonder Nicolas Frutos speelt. De Argentijn test dinsdag met de bal en ondergaat daarna een nieuw onderzoek aan de knie.

"Het gaat al veel beter, maar voluit trainen gaat nog niet. Het blijft onzeker of ik Standard haal", zegt hij.

Grégory Pujol, de vervanger van Frutos in de voorbije matchen, wil spelen in de topper. "Als Vercauteren voor Frutos kiest, zal ik zwaar ontgoocheld zijn", zegt Pujol, die vrijdag 3 keer scoorde.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.