Vanden Stock: "Kampioen als we zondag winnen"

ZATERDAG, 29 APRIL 2006, 12:30 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock zal er nauwlettend op toezien dat de Brusselaars zondag winnen van AA Gent. "Want", zo zegt de preses, "als we van AA Gent winnen, zie ik het niet meer fout lopen."


"Natuurlijk zou ik graag voor eigen publiek kampioen worden", stelt Vanden Stock. "aar als we hem zondag al binnen halen, dan kan de volledige wedstrijd tegen Zulte Waregem in het teken staan van het afscheid van Pär Zetterberg. De fans uitzwaaien met een negende persoonlijke kampioenstitel zou het feest compleet maken."

"Ik schat onze kansen momenteel op iets meer dan 50%", beweert de voorzitter. "Mijn buikgevoel zegt dat we zo goed als kampioen zijn als we zondag kunnen winnen. Wie ons een kleine kampioen wil noemen, doet maar. Kampioen is kampioen. We hebben dan 28 titels en zijn om de paar jaar kampioen. Dat betekent dat je een grote club bent, de rest is van geen tel. Ivan De Witte belooft ons een warm onthaal? Ja, dat heb ik gelezen. Ik neem daar akte van", grijnst Roger Vanden Stock.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.