Gelijkspel voor de Duivels

ZATERDAG, 20 MEI 2006, 21:27 - Michaël

De Rode Duivels zijn deze avond niet verder geraakt dan een gelijkspel. Tegenstander was Slovakije en mooi voetbal werd het niet, een match om snel te vergeten.

Veel valt er dus niet over de wedstrijd te schrijven. De Duivels konden goed meevoetballen en het balbezit was 50% voor beide ploegen. Niet verwonderlijk dat het bij de rust 0-0 was, doch kwamen vooral de Slovaken tot mooie kansen maar kon Stijn Stijnen het leer uit de netten houden.

In de 2e helft was er iets meer actie en kwam Moussa Dembele in de ploeg, de eerste cap voor de speler. Doch waren het de Slovaken die een verdiend doelpunt scoorden: 1-0. 8 minuten later was het al 1-1 dankzij gestuntel in de verdediging. Andere kansen kwamen er amper en het bleef dan ook 1-1.