Leverkusen twijfelt over Tihinen

WOENSDAG, 31 MEI 2006, 11:00 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Duitse pers is Bayer Leverkusen "uitermate geïnteresseerd" in Hannu Tihinen. Toch twijfelt het team uit de Bundesliga nog. Zij willen een verdediger die ook op de rechterzijde kan opgesteld worden.


Leverkusen is al geruime tijd geïnteresseerd in de sterke verdediger. Nog voor Tihinen naar Anderlecht ging, stond hij al in de belangstelling van de Duitsers. Nu Jens Nowotny Leverkusen verlaat, lijkt Hannu Tihinen de ideale opvolger.

"Hij kan gratis bij ons komen, wat uitermate interessant is voor ons", vertelt Leverkusen-trainer Michael Skibbe. "Toch willen we iemand die zowel centraal in de verdediging als op de rechterkant kan geposteerd worden. Bij Tihinen is dat volgens mij niet het geval. Zowel een centrale verdediger als een rechtsback aantrekken doen we slechts als het absoluut niet anders kan. We laten de piste Tihinen niet vallen, maar we blijven rustig en bekijken alle alternatieven", aldus Skibbe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.