Dehaeseleer: "Voorbereiding is cruciaal"

MAANDAG, 17 JULI 2006, 16:21 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Iedereen kon het zien tegen Olympiakos: Anderlecht heeft in jaren zo geen sterk middenveld gehad als nu. Maar het kan nog beter. Langzaamaan komt het team op volle kracht. Physical-trainer Eric Dehaeseleer doet zijn verhaal:


"Ik houd me enkel bezig met de fysieke paraatheid van de spelers. Van tactische plannetjes trek ik me niets aan. Eerst verzamel ik alle nodige gegevens van een speler. Op die manier kunnen we zo optimaal mogelijk naar een uitstekende staat van paraatheid werken."

"Bij aanvang van het seizoen, staat bijna iedereen even ver. We proberen de spelers zo goed mogelijk voor te bereiden op de start van competitie. Iedereen 100% krijgen tegen dan is onmogelijk. Naar mate de wedstrijden volgen, zal de ploeg nog sterker worden. De perfecte voorbereiding bestaat niet. Maar het is belangrijk zo goed mogelijk te doen. Hoe sneller de ploeg er staat, hoe beter", aldus Dehaeseleer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.