Deschacht lucht zijn hart

DONDERDAG, 3 AUGUSTUS 2006, 09:22 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Enkele dagen terug kwam de pers naar buiten met het feit dat Deschacht mogelijk een rol zal spelen in de centrale verdediging. Maar de verdediger zelf prefereert de linkachter om daar de beste te worden.


Deschacht: "Het is positief om te weten dat de coach op me rekent om die positie te bezetten. Maar ik prefereer linksachter te blijven. Daar wil ik de beste worden. Ik ken genoeg polyvalente spelers die op de bank zitten. De centrale verdediging is voor als ik ouder ben... en minder snel."

Ondanks het feit dat hij bij paars-wit een vaste waarde is op het veld is hij nog niet geselecteerd door de nieuwe bondscoach René Vandereycken. En dat ligt de speler gevoelig: "Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Het doet zeer niet opgeroepen te worden voor de nationale ploeg. Ik doe mijn uiterste best en de kranten schrijven toch positieve commentaar over mij. Iedereen apprecieert mijn harde werk, buiten 1 persoon, en toevallig is dat de bondcoach."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.