"We moeten Hassan intensief begeleiden"

DONDERDAG, 3 AUGUSTUS 2006, 18:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Van Holsbeeck is fier op de transfers die hij gerealiseerd heeft. Vooral op Hassan, die Anderlecht verkoos boven enkele Spaanse en Engelse ploegen. Herman bevestigt dat er integratieproblemen waren maar die zijn van de baan.


"Als Hassan blijft spelen zoals nu, zou het me niet verbazen dat er zich snel ploegen melden voor hem", zegt Manager Van Holsbeeck over de Egyptenaar. "Maar nu is dat nog niet het geval. Het klopt wel dat Hassan aanpassingsproblemen heeft. Ik zag dat hij de eerste weken in zichzelf gekeerd was en heb hem bij mij geroepen om het probleem op te lossen. We namen een begeleider in dienst die hij 24 op 24 ter beschikking heeft. Abdel Tantush is een Libiër die jeugdtrainer is bij de Brusselse club White Stars."

"Het is toch normaal dat Hassan moeilijkheden heeft? Hij komt in een totaal andere wereld terecht. Zijn vrouw is zwanger en mag voorlopig niet naar België reizen. Het heeft enige tijd geduurd, maar nu heeft Hassan ook een woonst gevonden. We moeten hem intensief begeleiden. Het zou zonde zijn dat een talentrijke speler als Hassan zich niet volledig ontplooit omdat hij zich niet goed in z'n vel voelt."



anderlecht-online forum