Goor: "Brugge is kandidaat voor de titel"

VRIJDAG, 4 AUGUSTUS 2006, 09:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van de supporters afhangt, verplettert Anderlecht dit seizoen de concurrentie. Maar Goor is daar niet van overtuigd en ziet Brugge als een grote kandidaat voor de titel. "Het is 50-50", verklaart de nieuwe aanvoerder.


Goor: "Men schuift ons als favoriet naar voren, en Brugge is de outsider. Dat is normaal als je bekijkt hoeveel Anderlecht uitgegeven heeft aan nieuwe aanwinsten. Maar let op voor Brugge! Vorig jaar heeft Brugge veel goede transfers gedaan en op die spelers moeten we dit jaar zeker letten. Ze hebben hun ploeg versterkt met enkele goede spelers. Ik zeg dat Club een serieuze kandidaat is voor de titel. Die 5-0 tegen Gent is daar een eerste indicatie van."

"Het is 50% kans voor hen, 50% voor ons", gaat Bart Goor verder. "We zijn goed weggekomen in Sint-truiden, want hadden we pech gehad waren we teruggekeerd zonder punten. En dan konden we al direct spreken van een minicrisis. We moeten de 0 op het scorebord kunnen houden."

Andere outsiders zijn volgens Goor Genk en Standard: "Ik geloof er niet echt in, maar je weet nooit. De overwinning van de Limburgers kan hen vleugels geven. En staar u niet blind op het verlies van Standard in de eerste wedstrijd. We hebben nog maar 1 match gespeeld en er staan er 34 op het programma."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.