Blessurenieuws en opgeroepen spelers

MAANDAG, 7 AUGUSTUS 2006, 20:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dit weekend zijn er geen wedstrijden gepland in de hoogste voetbalklasse en dat is maar goed ook want heel wat spelers hebben last van blessures. Deze week rust komt dus al goed op tijd, al is er nog de match tegen Panathinaikos.


Ook zijn er heel wat spelers opgeroepen om te spelen met hun nationale ploeg. Een overzicht van de afwezigen:

Hassan speelt met zijn ploeg tegen Uruguay
Juhasz werd geselecteerd voor de wedstrijd tegen Oostenrijk
Davy Schollen, Anthony Vanden Borre, Jelle Van Damme en Bart Goor werden door de Belgische coach opgeroepen voor de match van 16 augustus tegen Kazakstan.

Ook blijven dus heel veel spelers last hebben van blessures. Akin begon individueel te trainen maar werkte toch een deel van de training mee af. Frutos trainde ook gedeeltelijk mee vandaag en Pareja hield het op een individueel schema. De beide doelmannen (Proto en Van Steenberghe) blijven verder revalideren. Zowel Serhat als Frutos lijken wel fit te raken voor de topper tegen Club Brugge.

Slecht nieuws komt er van Tioté: hij was volledig hersteld van zijn blessure maar heeft nu een ontsteking opgelopen. Zijn terugkeer is zeker voor een week uitgesteld. Ook was er even angst omtrent Biglia. De Argentijn kreeg op training een trap maar gelukkig zonder al te veel erg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.