Mbo Mpenza: "Ik verlies hier mijn tijd"

WOENSDAG, 9 AUGUSTUS 2006, 07:56 - Dave
Anderlecht-Online No Image Found

Landskampioen Anderlecht heeft zo zijn zorgen ondanks de foutloze competitiestart. Na de onstuimige Anthony Vanden Borre,de ongeduldige Mbo Mpenza. "Ik verlies mijn tijd", zegt de spits.


"Ik ben tweede keuze", klaagt Mpenza in alle kranten. "Wat er fout gaat moet je aan de coach vragen. Nu is het een groot vraagteken of ik nog in zijn plan pas. Maar als hij echt aan mij zou denken, zou ik spelen," zegt Mpenza. "Mijn geduld raakt stilaan op. Ik ben niet naar Brussel gekomen om op de bank te zitten. Ik wil spelen. Mpenza(29) heeft nog een contract voor twee jaar.

Mbo stelt zich vragen over zijn toekomst in paars-wit. AA Gent en Standard zouden interesse hebben,maar die opties vaagt de spits van de baan. Ik heb veel respekt voor Georges Leekens. Maar zonder hautain te willen zijn,denk ik toch een stapje hoger te kunnen zetten. Over Standard kan ik kort zijn; Ik heb nog niks vernomen. Mpenza zit met zijn hoofd in Spanje. Een spaanse club, die pas naar de Primera Division is gestegen,wil me heel graag. Het voorstel is bijzonder aanlokkelijk. Ik hoop op een doorbraak. Anderlecht zou 1,5 miljoen euro willen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.