Legear: "Ik wil altijd depanneren"

WOENSDAG, 16 AUGUSTUS 2006, 11:42 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear oogstte veel lof na zijn prestatie op de rechtsachterpositie tegen Panathinaikos, maar Vercauteren ziet in hem geen rechtsback. Legear deelt dezelfde mening, maar wil de ploeg altijd depanneren op die positie.


"Ik speelde tegen Panathinaikos meer rechtsmidden, want Vadis speelde nog in mijn rug", relativeert hij. "In de Belgische competitie zou ik eventueel nog kunnen spelen op rechtsback, maar dat zou niet lukken in de Champions League. Ik ben veel te aanvallend ingesteld. Ik heb volume en geef goede centers. Daar kan ik het meest gebruik van maken op een aanvallende positie", aldus Legear.

Hoewel voorspeld werd dat Legear zich snel tot een vedette zou opwerken, bleef hij vorig seizoen onopvallend. "Eerst had ik last van pubalgie, daarna werd ik aan de meniscus geopereerd. Enkel en alleen door overbelasting, ik wou dat het te snel vooruit ging... Vroeger vond ik recepties en feestjes ook leuk, maar nu komt het voetbal op de eerste plaats. Ik wil zo veel mogelijk spelen bij het eerste elftal en binnen de zes maanden belofteninternational worden", aldus een ambitieuze Legear.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.