Zewlakow: "Vanden Borre komt er wel weer bovenop"

VRIJDAG, 18 AUGUSTUS 2006, 12:59 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre maakt een moeilijke periode door, maar Michal Zewlakow, die jarenlang de rechtsachter voor zijn rekening nam, blijft hem steunen. "Hij komt weer snel boven water", voorspelt de Pool.


"Hij is nog heel jong", gaat Zewlakow verder. "Op zo'n leeftijd is het normaal dat je in een dipje zit." Michal Zewlakow ruilde afgelopen zomer Anderlecht voor het Griekse Olympiakos, en beklaagde zich de overstap nog geen seconde. "Ik voelde me hier onmiddellijk thuis, de integratie ging heel vlot", getuigt hij.

"Hier in Griekenland verwacht men in elke match spektakel. De supporters zijn ook heel fanatiek, ze klampen je meteen aan. Ik wou Panathinaikos - Anderlecht bijwonen, maar bij nader inzien was dat niet zo veilig", aldus de Pool. Dat Anderlecht nu problemen heeft op zijn positie, vindt hij allesbehalve leuk. "Anderlecht heeft me altijd heel netjes behandeld. Toen ik dit voorstel kreeg van Olympiakos, kreeg ik een heel mooi tegenvoorstel. En ook Franky Vercauteren heeft me altijd correct behandeld. Ik heb heel wat te danken aan Anderlecht, dat besef ik maar al te goed", besluit Michal Zewlakow.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.