Leiva: "Ik wil spelen om me te bewijzen"

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2006, 10:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De trip naar Athene betekende een hele uitdaging voor de Argentijn Cristian Leiva, die zich tegen Panathinaikos op het veld kon bewijzen. Op Westerlo start de defensieve middenvelder allicht terug op de bank.


"Panathinaikos was een ideale gelegenheid om wat wedstrijdritme op te doen. Tevens kon ik eens evalueren hoe ver ik op Europees vlak sta. De coach schonk veel aandacht aan de individuele prestaties van de spelers en in die zin was het belangrijk niet af te gaan als een gieter. Net als elke bankzitter ben ik momenteel wat ongoocheld, maar ik wist vooraf dat de plaatsen duur zouden zijn. Ik hoop om snel een kans te krijgen zodat ik kan bewijzen wat ik waard ben."

"Ik koester veel respect voor Yves, die op zijn leeftijd nog een schitterende fysieke conditie heeft. Vanderhaeghe deed een pak ervaring op bij Anderlecht en de nationale ploeg."

Met de lessen Frans die Leiva volgt gaat het ook goed. "We hebben ondertussen 6 lessen gehad, maar het snelste leer je de taal in de praktijk, op het veld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.