Selectie Westerlo – Anderlecht

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2006, 21:21 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Vercauteren maakte de 19-koppige selectie bekend voor de wedstrijd tegen Westerlo. Vanden Borre is er niet bij, hij zit zijn schorsing uit. Frutos en Pareja zijn klaar om te spelen.


Pareja is voor het eerst officieel geselecteerd. De 2 Argentijnen werkten de groepstraining af en zijn volledig fit bevonden. Het valt wel nog te betwijfelen of Frutos zal starten in de basis aangezien trainer Vercauteren twijfelde aan het feit of Frutos wel genoeg matchritme had.

De doelmannen Schollen en Van Steenberghe zijn ook terug uit de lappenmand. Davy Schollen komt in de selectie.

Een opvallende afwezige is Serhat Akin. Ondanks het feit dat zijn blessure goed geneest moet er toch nog een laatste oordeel gegeven worden door de dokter. Siani hield het vandaag op revalidatieoefeningen maar verwacht wordt dat hij maandag zal aansluiten bij de groep.

Ook Tiote, die gisteren met de reserven meespeelde, is geblesseerd. Hij ondergaat maandag een echo. Mbokani deed het vandaag rustig aan en zal eveneens een echo ondergaan volgende week.

De ploeg trainde een paar keer achter gesloten deuren en trok daarna op afzondering om klaar te zijn voor de wedstrijd van morgen.

Selectie: Allagui, Biglia, Boussoufa, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Lamah, Legear, Leiva, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Schollen, Tchite, Vanderhaeghe, Van Damme, Zitka



anderlecht-online forum