Frutos: "Wedstrijd tegen Club is nu het belangrijkst"

WOENSDAG, 23 AUGUSTUS 2006, 10:30 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel bijna iedereen in Anderlecht met ontzag uitkijkt naar de confrontatie tegen Real Madrid, geldt dit niet voor Nicolas Frutos. "Real is toch maar een ploeg als een ander? Club is nu veel belangrijker", stelt de Argentijn.


"Vanavond is gewoon een vriendschappelijk duel. Tegen hen spelen in de Champions League, dat is andere koek. Deze match is voor mij gewoon goed om matchritme op te doen. Mijn teammaten zijn al druk in de weer over truitjes wisselen na de wedstrijd. Wel, ze mogen ze hebben", vertelt Frutos lachend.

Nicolas Frutos is een belangrijke schakel in het elftal, niet alleen begeleidt hij de andere Argentijnen, hij is ook de enige die vlot Frans spreekt. "Als je met Tchite in de spits wil spelen, is het beter dat je Frans spreekt", grapt de Argentijn. "Of ik ook Frans spreek met Boussoufa? Nee, die heb ik een woordenboek Spaans in de handen gestopt. Dus die probeert Spaans te spreken."

Over de Rode Duivels blijft hij op de vlakte. "Ik weet dat heel wat supporters al dromen van een duo Tchite - Frutos in de spits bij de Rode Duivels. Maar ik probeer het rustig te bekijken, ik moet dit land nog leren kennen. Maar ik heb, naast de Argentijnse en de Italiaanse, ook de Belgische nationaliteit aangevraagd. Dat kan echter nog een hele poos duren. En misschien word ik ooit opgeroepen voor mijn thuisland. Als Alfio Basile (de bondscoach van de Argentijnse nationale ploeg, nvdr.) de Champions League volgt, waarom niet?", besluit de Argentijnse spits.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.