Vernieuwing van jeugdcomplex dichtbij

WOENSDAG, 23 AUGUSTUS 2006, 12:24 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal vandaag met het Brussels stadsbestuur en het Brussels Gewest rond de tafel zitten om er te onderhandelen over de vernieuwing van het jeugdcomplex in Neerpede. Verwacht wordt dat een overeenkomst zal bereikt worden.


Volgens de plannen zou Anderlecht jaarlijks een bedrag van 1,25 miljoen euro aan subsidies opstrijken voor de vernieuwing van Neerpede, en dit gedurende vier jaar. Een tijdje geleden stond al vast dat Anderlecht ook van het Brussels Gewest een subsidie van 5 miljoen euro mag verwachten de komende vier jaar.

Anderlecht wil duidelijk werk maken van het vernieuwingsproject, en heeft zelf 7,5 miljoen euro vrijgemaakt om dit te bewerkstelligen. De totale som van 12,5 miljoen euro zou er voor moeten zorgen dat Anderlecht binnenkort over één van de modernste jeugdcentra in Europa beschikt. Aangezien het jeugdcomplex in Neerpede een prioriteit is voor Anderlecht, zullen de werken waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.