Siani: "Het is gewoonweg ongelofelijk"

VRIJDAG, 25 AUGUSTUS 2006, 11:26 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

De jonge Siani kan amper de juiste woorden vinden na zijn goal tegen het grote Real. Na zijn doelpunt in een stomende 2e helft spreekt iedereen vol lof over hem. "Dit op mijn 19de realiseren, het is prachtig."


19 jaar is de jonge Siani. Nog in volle ontwikkeling als voetballer. Na de wedstrijd was hij in de wolken: "Het is gewoonweg ongelooflijk! Eerlijk, ik vind geen woorden om me uit te drukken. Ik was al blij dat ik kon meespelen, weinig spelers hebben de kans om tegen het grote Real te mogen uitkomen. Maar tegen een dergelijke ploeg uitkomen gaf me extra motivatie, net zoals bij het ganse team. Dit is het soort matchen die je normaal enkel op tv ziet... En nu scoor ik er zelf in. Dit realiseren voor mijn 20ste, het is ongelofelijk. Maar ik blijf met mijn 2 voeten op de grond. Ik ga kalm blijven zonder mijn objectieven te vergeten." aldus een tevreden Siani.

"We hebben een kern met uitzonderlijke kwaliteiten. Maar de trainer heeft het laatste woord, hij is de baas. Hij weet dat hij op mij kan rekenen." zegt de talentvolle speler ook nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.