Reacties Van Damme en Vanderhaeghe

MAANDAG, 28 AUGUSTUS 2006, 07:57 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme, die pas in de 70ste minuut het veld mocht opkomen, geeft toe dat hij ontgoocheld is over het feit dat hij niet met het basiselftal mocht aantreden. En Vanderhaeghe is gelukkig met de 12 op 12.


Jelle Van Damme: "Ik ben uiteraard wat ontgoocheld dat ik niet in de basiself stond, maar de trainer heeft me duidelijk gezegd waarom. Het ging om een tactische keuze. Daarnaast moet ik ook zeggen dat ik nog matchritme mankeer. Vroeger speelde ik altijd op de linksbackpositie, maar nu speel ik toch veel meer centraal. Mijn vertrouwen is nog niet 100%."

Yves Vanderhaeghe: "Tegen Sint-Truiden en Westerlo kregen we vermijdbare doelpunten tegen en ook tegen GBA liep het niet van een leien dakje. Ook de topper tegen Brugge is altijd een moeilijke wedstrijd en dat is vanavond weer gebleken. Er ging misschien iets te weinig dreiging uit naar voor, maar het zat goed toe achteraan. Het belangrijkste is dat we met een 12 op 12 helemaal bovenaan het klassement staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.