RSCA - Lille: wat zijn de kansen van paars-wit?

DINSDAG, 12 SEPTEMBER 2006, 14:12 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Ex-Anderlecht middenvelder Christian Wilhelmsson speelde vorige zaterdag met zijn nieuwe club Nantes tegen Lille. "Anderlecht heeft alle kansen om te winnen. Ik vergelijk Lille met Club Brugge."


"Ze zijn goed georganiseerd, gedisciplineerd en fysiek sterk. Ze vechten om elke bal, maar alle gevaar komt slechts van één man: Peter Odemwingie. Hij is ongelooflijk snel en blaakt na zijn vijf goals van het zelfvertrouwen. Anderlecht heeft echter wel meer talent. Voor paars-wit is deze loting een unieke kans om de tweede ronde te bereiken."

Bij Lille speelt ook een Belg: Kevin Mirallas, bijna 19 en belofteninternational: "Anderlecht moet bang zijn. Maar wij moeten ook bang zijn van Anderlecht. Het heeft een heel goede ploeg. Tchité, Boussoufa, Hassan: aanvallend zit het goed, defensief zijn er wel problemen. Maar Anderlecht heeft genoeg talent om dat op te lossen", denkt Mirallas.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.