Leiva: "Ik heb het heel zwaar gehad"

DINSDAG, 24 OKTOBER 2006, 11:53 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Cristian Leiva mocht eindelijk nog eens opdraven tijdens de bekerpartij tegen Dessel, en de Argentijn was daar zichtbaar heel tevreden mee. "Maar ik heb een drietal wedstrijden op rij nodig om top te zijn", stelde de middenvelder.


"Ik ben niet naar België overgekomen om gewoon mijn salaris op te strijken. Ik wil tonen wat ik waard ben en hoop op een speelkans tegen AC Milan. Maar ik zal zeker mijn onvrede niet uitschreeuwen in de pers, zoals Hassan. Ik blijf hard werken", aldus Leiva.

"De voorbije maanden heb ik het heel moeilijk gehad, zowel sportief als extrasportief. Telkens ik op de bank zit, moet ik terugdenken aan een donkere periode uit mijn carrière. Vier jaar geleden raakte ik betrokken in een zwaar auto-ongeval en werd ik aangeklaagd voor drugsbezit. Ik was toen volstrekt onschuldig, maar ik vreesde wel voor mijn carrière. Ik kreeg bergen kritiek, maar ik heb bewezen dat ik een eerlijke jongen ben", vertelt de Argentijn.

"Toch kijk ik de toekomst positief tegemoet. Mijn echtgenote en dochtertje voelen zich hier goed, en ik wil binnenkort mijn eerste interviews geven in het Frans. Ik ben zelfs al voorbereid op de strenge winters hier, ik heb heel wat extra kledij aangeschaft", grapt Leiva.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.