Vercauteren: "Voelen tol van Champions League"

ZATERDAG, 4 NOVEMBER 2006, 11:59 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht staat voor een belangrijk weekend. Als de Brusselaars winnen van Standard, zetten ze de Rouches al op negen punten. Toch is trainer Frank Vercauteren niet zo positief over de wedstrijd van morgen.


"We hebben drie tot vier geblesseerden, duidelijk een gevolg van de wedstrijden in de Champions League", legt Vercauteren uit. Conceiçao gaf al aan in de pers dat Standard wint met een goede scheidsrechter, maar dat maakt geen indruk op de Anderlecht-trainer. "Dat is mijn stijl niet", zegt Vercauteren. "Je moet agressief en emotioneel zijn op het veld, niet ernaast. Ik wil spanning en emotie zien, maar geen frustratie."

Frank Vercauteren is niet bang van mogelijke spreekkoren aan het adres van Mémé Tchite en Jonathan Legear. "Het hoort bij de charme van het voetbal. Als het sportief blijft, moet je dat kunnen aanvaarden. Ik vind het een goede zaak dat Tchite geen interviews wou geven deze week." Vercauteren wil nog niets zeggen over zijn tactisch plan tegen Standard. "Ik wil eerst eens bekijken wie er alsnog fit raakt", besluit de trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.