Zitka: "Conservatieve bondscoach"

WOENSDAG, 8 NOVEMBER 2006, 10:24 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Daniël Zitka is aan een heel sterk seizoen bezig bij Anderlecht, maar de Tsjechische bondscoach Karel Brückner lijkt hier niet van onder de indruk. Zitka werd nog nooit opgeroepen, zelfs niet nu Petr Cech lange tijd out is.


"Mocht men mij oproepen, dan neem ik mijn handschoenen en vertrek ik onmiddellijk naar Tsjechië", klinkt Daniël Zitka enthousiast. "Ik ben goed bezig, maar ik ga niet zelf zeggen dat ze me eens moeten scouten. Het probleem is dat Brückner oerconservatief is. Vandereycken roept regelmatig nieuwe spelers op, maar de Tsjechische bondscoach speelt al bijna vijf jaar met hetzelfde team. Veel mensen noemen mij een goede vervanger voor Petr Cech, maar de Tsjechische voetbalbond laat niets van zich horen. Ook de Tsjechische pers belt me niet. Ja, enkel na de wedstrijd tegen Lierse, omdat ik een penalty miste. En na de wedstrijd tegen Milan werd ik gebeld met de vraag wat ik van Jankulovski vond. Maar na een goede prestatie hoor ik niets."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.