Anderlecht Online genomineerd voor Site v/h Jaar

DINSDAG, 14 NOVEMBER 2006, 02:04 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Het is een jaarlijkse traditie geworden: Anderlecht-Online zit bij de beste 100 niet-professionele sites van België! Help ons een hoge plaats te bekleden in dit prestigieuze referendum! U kan dit doen door uw stem te laten gelden.


Hoe kan u stemmen? U gaat eenvoudigweg naar de stempagina en volgt de procedure. Anderlecht-Online bevindt zich op de tweede pagina (de tweede lijst, na de professionele sites) op nummer 8.

Indien u het wenst kan u onze instructies volgen. We hebben een speciale pagina uitgewerkt met tekst en voorbeeldafbeeldingen. Op die manier stemt u zeker op de juiste website!

Door deel te nemen aan de quiz (op de laatste pagina) kan u tevens tot 10.000 euro aan prijzen winnen! Het stemmen is dus niet voor niets!
Verder doen wij er nog een extra prijs bovenop! Diegene die ons het meeste stemmen kan bezorgen, wint een exclusief webteamshirt of een waardebon voor de fanshop (naar keuze): Klik hier voor meer info over deze prijskamp!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.