Nicolas Frutos hoopt fit te zijn

WOENSDAG, 15 NOVEMBER 2006, 12:21 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

De Argentijnse speler kampt al een hele tijd met de ene blessure na de andere. Zelf wordt hij het stilaan beu en hij hoopt dan ook volledig fit te zijn tegen Gent en Lille. “De wil is er om 2 wedstrijden te spelen”, meldt Frutos.


“Het is vooral belangrijk dat ik geen enkel risico neem. Ik moet op het perfecte moment wachten op terug aan te sluiten bij de groep. Een nieuwe blessure zou immers kunnen betekenen dat ik out ben tot januari.”, weet Frutos.

“Uiteraard frustreren die blessures me. Maar ik moet kalm blijven. Twee jaar geleden trok ik me alles veel meer aan. Als ik een blessure had was ik nerveus. Intussen heb ik aan maturiteit gewonnen en heb ik begrepen dat je rustig moet blijven. Als ik geen verzorging krijg hou ik me rustig en hou ik me bezig met mijn dochter. Ze geeft me kracht”, zegt Nicolas Frutos.

“Ik wist het dat het moeilijk ging zijn om terug te komen. Na mijn operatie ging het allemaal zo snel. Vanaf het moment dat ik fit was moest ik drie wedstrijden in een week spelen, dat was net iets te veel”, beseft de Argentijn.

Of hij tegen Gent en Lille zal aantreden weet de Argentijn nog niet. “Ik hoop gewoon dat ik tegen de winterstage volledig blessurevrij zal zijn en dat ik de tweede ronde volledig zal kunnen uitspelen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.