Vercauteren maakte selectie bekend

VRIJDAG, 17 NOVEMBER 2006, 19:05 - biglia000
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Franky Vercauteren maakte een 18-koppige kern bekend voor de match, maar er zitten nog een paar vraagtekens in de selectie. Nicolas Frutos geraakt niet speelklaar voor Gent. Ook Juhasz en Tchité zijn twijfelachtig.


Nicolas Pareja maakt wel deel uit van de selectie. Hij trainde sinds maandag terug mee met de groep. Of Mémé Tchité speelklaar geraakt wordt pas morgen bekeken. Vadis Odjidja Ofoe en Silvio Proto trainden met de groep, maar een match spelen komt nog te vroeg voor hen. Sami Allagui en Sébastien Siani spelen met de reserven.

Selectie:
Akin, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Lamah, Legear, Mpenza, Pareja, Schollen, Tchite, Van Damme, Vanden Borre, Vanderhaeghe, Zitka

Reactie Franky Vercauteren:"We weten wat er ons te wachten staat in Gent", aldus coach Franky Vercauteren. "We hebben het nog nooit makkelijk gehad op Gent en dat zal nu niet anders zijn. Daarenboven kenden we ook nog een rare voorbereiding. Sommige jongens recupereer ik pas vandaag en dat is niet goed op fysiek en mentaal vlak." Zondagavond spelen Genk en Brugge tegen elkaar. Anderlecht kan een goede zaak doen. "Maar dan moeten we wel zelf winnen natuurlijk", weet de trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.